Kontakt os og hør mere

Byggeri uden grænser

Med in-situ byggeri, altså støbning af beton på stedet, opnår man utrolig mange muligheder for at skabe nogle mere avanceret og specialiseret løsninger i byggeriet. In-situ forbindes ofte med fundamenter og mere enkel konstruktioner, men sandheden er man kan lave alt lige fra individuelle konstruktioner, fundament byggeri, krumme flader, vægge, gulve, søjler, trapper, stolper og dæk. Det er stort set kun fantasien og omfanget af jeres byggeri der sætter grænserne. Der er ikke den opgave vi endnu ikke har løst, så giv os et kald på +45 2057 8979 og få en snak om hvordan vi kan hjælpe jer, med den bedst mulige løsning til netop jeres byggeri.

Se vores referencer her

Massere af fordele

Byggeri udført som in-situ, frem for almindeligt elementbyggeri, har en masse fordele. I vil opleve der er større stabilitet, fleksibilitet og robusthed i konstruktionerne, som man kun opnår ved at støbe betonen direkte på stedet, i den form den skal bruges. Man får også en helt anden mulighed for at lave slankere eller tykkere konstruktioner, eller bygge mere specialiseret, altså højere eller kortere end elementerne ved elementbyggeri tillader. In-situ byggeri er også mere lydisolerende end eksempelvis elementbyggeri.

Kontakt os til en snak

Danmark – et in-situ showcase

I Danmark og specielt i København kan man finde utroligt meget byggeri opført med in-situ. Dette skyldes at vi i Danmark er særdeles glad for, og kendte i resten af verden for, vores mere Arkitektoniske specialløsninger, som skælder sig ud i bybillede.

For eksempel rejser Ørestaden og Amager Strandpark sig langt over byens tage, med arkitektoniske betonløsninger, som har krævet meget special byggeri i gennem årene. Med In-situ bliver byggeriet form og konstruktion bestemt af arkitekten og bygherre, frem for præfabrikerede betonelementer, hvor formen er afhængig af den størrelse de kan leveres i.

Se vores projekter her

Byggematerialer

Afhængig af din opgave har vi muligheden for at støbe betonen enten med traditionelt beton, eller med det grønnere alternativ Thermozell beton. Thermozell er et af verdens førende produkter inden for thermobeton, og er vejer kun 20% af traditionelt beton. Det har den samme styrke som traditionelt beton, men dens lette vægt og den fact at det primært er lavet af genbrugs materialer, skaber en en masse fordele i byggeriet, som klart kan være til fordel for dit projekt. Du kan læs mere om Thermozell her, og alle dens fordele.

Læs mere om Thermozell in-situ

Alle slags opgaver

Hos Nordisk Beton kan vi udføre alle slags opgaver med in-situ byggeri. LIge fra den lille fundament opgave, til det helt store byggeri – hvis du har opgaven, står vi klar med specialiseret, gennemtestede løsninger, som passer til enhver type byggeri. Vores professionelle medarbejdere arbejder med in-situ byggeri på daglig basis, og er derfor klar til at yde den bedst mulige service. Kontakt os til en snak, og hør hvad vi kan gøre for jer.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Her kan i se nogen af vores in-situ byggeri projekter

SE FLERE AF VORES PROJEKTER

Læs mere her om vores andre services

Thermozell byggeri

Mulighederne for hvor i byggeriet Thermozell beton kan anvendes er næsten uendelige. Læs mere her om den typiske anvendelse, eller kontakt os for en specialiseret løsning. Læs mere her om anvendelse og løsninger.

Læs mere

Element byggeri

Hos Nordisk Beton tilbyder vi elementmontage. Vi har meget erfaring med byggeri med elementer, og har derfor altid sikkerheden helt i top, samt stor fokus på kommunikationen for at opnå den bedste løsning for jer.

Læs mere

Thermozell byggeri

Betondæk – UndergulveGulvslibning Gulvvarme. Med Thermozell brugt som undergulv får man et hurtigtørrende materiale, der allerede dagen efter kan lægges tyndpuds og eventuelt gulvarme på. Læs om mulighederne her

Læs mere

Har i opgaven – så kan vi løse den

Står i med en opgave som i er i tvivl om hvordan skal løses? Eller vil i gerne have et tilbud på jeres projekt? Så kontakt os, og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON NUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER?