Kontakt os og hør mere

Sammen skaber vi et stærkt fundament

Vi er et firma bestående af xx professionelle udførende medarbejdere og 3 projektleder, samt en ingeniør. Vores specialeområder er: In-situ byggeri, Thermozell byggeri, elementmontage, støbning af færdige gulve og dæk, samt slibning og polering af betongulve.

Starten og missionen

Nordisk Beton startede tilbage i år 2016 som en 2 mands virksomhed. Den gang startede vi virksomheden, fordi vi havde fået øjnene op for thermozell og alle dets fordele for byggeriet som allerede blev benyttet rundt omkring i hele verden. Vi havde et ønske og en mission om at byggebranchen i Danmark også skulle kunne drage nytte af denne thermobeton der er et langt bedre alternativt til traditionelt beton, og gør byggeriet grønnere, ved stortset at være sammensat af genbrugsmaterialer. Find ud af mere om Thermozell’s fordele her.

Danmarks dygtigste

Siden da har vi i Nordisk Beton haft et stort fokus på at dygtiggøre os inden for konstruktioner, både med traditionelt beton, men også med EPS beton, nærmere betegnet Thermozell beton, og vil vove den påstand at vi i dag er Danmarks dygtigste inden for lægningen af Thermozell. Dette skyldes at vi har et fantastisk dygtigt hold medarbejder, som altid går professionelt til opgaven, og er specialister i at arbejde med Thermozell, samt in-situ byggeri.

En samlet løsning er til din fordel

Fordelen ved at bruge os er at vi samler entreprisen til en udførende entreprenør, så hatten kun skal hænges et sted. Forstået således at f.eks. i gulventreprisen samler vi både undergulv og topgulve så en samlet aflevering sker uden de respektive fagentrepriser kommer i stridighed med hinanden.

I Råhus entrepriser satser vi stort på både at have råhuset, tagopbygningen og de støbte undergulve. Her har vi haft succes med at lave elementmontagen, sammenstøbninger m.m. hvorefter de tekniske installationerne kan begynde hurtigst muligt. Når alle træk på taget er lagt, begynder vi med det samme at gøre taget tæt ved at støbe et Thermozell tag og brænde tagpap på og når installationerne er nået tilstrækkeligt lang i sin proces med de lodrette og vandrette træk, begynder vi samtidig med at støbe undergulve i for eksempel, Traditionel beton , Thermozell Beton eller flydemørtel. Alt dette vel og mærke samtidig med at elementmontagen køre sin rytme. Hvilket vi har oplevet kan give rigtig positive resultater i forhold til at rykke tidsplaner i den rigtige retning og sågar os indhente tidsplaner som af uvisse årsager kan være forsinket.

Efterfølgende har vi haft forsøgt på enkelte sager at tage del i kompletteringen i forhold til at påtage os montagen af topgulve , her under trægulv og klinker som vi har haft meget positive oplevelser med da vi har et rigtig godt samarbejde med to af Danmarks Bedste gulv entreprenører virksomheder, som udføre topgulvene for os.

Samler man sin byggeproces under vores paraply på den her måde, samler man os diskussionerne med de respektive faggrupper som desværre nogle gange kan finde sted ved udførsel og aflevering af de forskellige faggrupper. Med os får i en fagentreprenør som står for Råhus montagen, tagkonstruktionen den komplette gulvpakke med under- og top gulve i alt sin enkelthed.

Læs mere om Thermozell’s fordele

Hos os får i altid en løsningsorienteret partner med fokus på håndværk og kvalitet.

Vi i Nordisk Beton ser altid mulighederne frem for, der står ved sit ansvar og sikre at i altid får den helt rigtige løsning til jeres projekt. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os og hør mere

Samarbejdspartnere

Projekter

Her kan du se et udvalg af det arbejde vi har udført for virksomheder og private. Kontakt os for at se mere, eller for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.

SE FLERE AF VORES PROJEKTER