Project Description

Kontakt os og hør mere

Tivoli hjørnet, København

På Tivolihjørnet, det nye Nimb hotel, har vi lavet alle undergulvs opbygningerne. Her havde stueetagen i sig selv fire forskellige gulvopbygninger der startede på 180mm og sluttede på 750mm. laver man så høje opbygninger i traditionel beton er det både tidskrævende og hårdt arbejde, dels fordi det kræver en kæmpe logistik af armeringen der skal bruges, kingspan i gigantiske volumer og de mange tons den traditionelle beton der skal bestilles og leveres, hvilket i øvrigt vil have en enorm egenvægt. Ikke kun opbygningen blev et problem men også kravene omkring slibelagt og lydisoleringen mellem værelser og etagerne blev et problem.

Hoffman valgte i stedet for den traditionelle løsning at bruge Thermozell Beton som i sin rene Natur har en u-værdi på 50 % i forhold til Eps og nogle dokumenterede lysegenskaber som er dokumenteret af Gade & Mortensens akustik, her kan vi komme ned på en trinlyd mellem boliger på 36 dB og med en egen vægt på kun 550kg pr m³ i forhold til traditionel beton som har en egen vægt på 2250 kg pr m³.

Bygger man efter vores system opbygning til gulve kan man uden problemer håndtere en sag som Nimben i Tiovli uden problemer, da armering ikke er nødvendige i et Thermozell gulv og det kan blandes og pumpes direkte på pladsen så kan tidsplanen hurtigt optimeres eller indhentes. Selv på så krævende en opgave som Tivolihjørnet arbejder vi 3-4 gange hurtigere end hvis der skulle laves en tilsvarende opgave i beton. På denne sag brugte vi knap 70 dage hvorefter vi havde afleveret alle gulv opbygninger med en tyndpuds overfalde der holdte +- 2mm på 2m rethold, hvoraf de fire forskellige niveauer blev forbundet med ramper som blev bygget efter kørestol venlige forhold på samlet 3200m²

Projekt Detaljer

Projekt Galleri

Tivoli foodhall, nat, Nordisk Beton Thermozell Gulve
Se flere af vores projekter

Kontakt os og hør mere

Skal du bygge nyt hus, renovere, bygge til eller noget helt andet? Vi kan helt sikkert hjælpe dig, og vi glæder os til at høre mere om din opgave.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON NUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER?