Project Description

Kontakt os og hør mere

Thermozell gulve, Charlottenlund

I et hus i Charlottenlund blev vi tilkaldt til en renoveringssag i en kælder, der skulle have nye gulve på 110m² efter en omfattende vandskade. Vi har arbejdet en del med forsikringssager både i privaten og i erhverv, og ved derfor hvordan det skal håndteres på den bedst mulige måde.

Gulvene blev lagt som in-situ med Thermozell Beton, for at kunne isolere fra op-strålende kulde fra jorden, og undgå kuldebroer. Det blev lavet som en undergulves-opbygning, anlagt gulvvarme i alle kælderrummene. Når man konstruere gulve med gulvvarme i Thermozell, opnår man en langt hurtigere reaktionstid på varmen i gulvet, da det kun er de øverste cm tyndpuds der skal bruges energi på at varmes op, og ikke hele betongulvet, som det er ved traditionelt beton. Læs mere om gulvvarme her.

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget – renoveringen åbnede op for at husejerne fik lavet kælderrummene om til vinkælder, fitnessrum og hjemmebiograf, som de er glade for i dag.

Projekt Detaljer

Projekt Galleri

Se flere af vores projekter

Kontakt os og hør mere

Skal du bygge nyt hus, renovere, bygge til eller noget helt andet? Vi kan helt sikkert hjælpe dig, og vi glæder os til at høre mere om din opgave.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON NUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER?