Kontakt os og hør mere

Alle elementer af byggefasen

Thermozell er en letvægt thermo beton der med fordel kan anvendes i alle elementer af byggefasen. Det kan udlægges hurtigere end normalt beton, og har en 5 gange hurtigere tørretid, som resultere i en kortere byggetid. Thermozell har samme styrke, men vejer kun 20% af hvad traditionel beton vejer. I stedet for grus udnyttes flamingokugler, som primært kommer fra genbrugsmateriale. Dette gør betonen mere lydisolerende, og let og hurtigt at arbejde med. Prisen er konkurrencedygtig. Det er totalt ubrændbart, og den version vi bruger er også bedre for miljøet, og gør derfor dit byggeri grønnere.

Kan specialiseres til dit byggeri

Grundet des mange fordele, er Thermozell beton anvendeligt på næsten uendeligt mange områder. Vi har forskellige løsninger der gør det muligt at specialisere anvendelsen af Thermozell i byggeriet, til netop det du har brug for. Vi står derfor altid klar til at finde en løsning på det enkelte byggeprojekt. Kontakt os via telefon eller mail, og hør hvordan Thermozell kan gøre jeres byggeri forløber lettere.

Vi får ofte forespørgsler på mange forskellige typer projekter, og med kombinationen af et fantastisk arbejdsmateriale som Thermozell, og fantastiske medarbejdere, finder vi altid en løsning på opgaven

Kontakt os til en snak

Anvendelse

Vi står klar til at at løse alle typer opgaver, men nogen af de typiske anvendelser lyder eksempelvis på projekter som:

Læs mere om Thermozell

Elementbyggeri – coming soon

Ligesom med traditionelt beton, har man med Thermozell muligheden for at bygge med færdigstøbte betonelementer. Hos Nordisk Beton arbejder vi som de første i Europa, på at udvikle Thermozell elementer, som ikke kun kan gøre dit byggeri grønnere, men også er mere lyd- og kuldeisolerende end traditionelt beton. De vil også blive betydeligt lettere i vægt, hvilket gør dem lettere at arbejde med på byggepladsen, og vil derfor gøre arbejdsgangen hurtigere med monteringen af elementerne. I Kina bruges thermo betonelementer allerede i en stor procentdel af de millionbyggerier der skyder op over hele landet. Thermozell er et meget fleksibelt betontype, som har samme styrke som traditionel beton, men med langt flere fordele – dette gør det til den helt store vinder i jordskælvsramte områder i Kina.

Sikkerhed først

Vi har alle godkendelserne, og vil kunne lave dækelementer med op til 6 meters spænd fra væg til væg. Men først af alt kommer sikkerheden, derfor har vi været i gang med en stor testfase, som netop nu er i sidste fase af godkendelsesprocessen. Vi er derfor stolte af at kunne sige, vi snart kan levere Thermozell elementer til danske byggerier over hele landet.
Er du også nysgerrig på alle de fordele det vil kunne få for fremtidigt byggeri, så kontakt os og få en snak om hvor vi er i processen, eller hvis du gerne vil kontaktes når vi er klar til at leverer Thermozell elementer. Indtil videre kan du her læse mere om elementmontage med traditionelt beton.

Læs om elementbyggeri

In-situ byggeri

Ved in-situ byggeri, altså beton støbt på stedet, åbnes mulighederne fuldstændig op for at skabe mere avanceret og specialiseret løsninger i byggeriet. Man kan lave alt lige fra individuelle konstruktioner, fundament byggeri, krumme flader, vægge, søjler, stolper og dæk. Det er stort set kun fantasien og omfanget af jeres byggeri der sætter grænserne. Når man vælger at få lave sit byggeri i In-situ med Thermozell, opnår man også alle de fordele som Thermozell bringer med sig. Så ikke nok med dit byggeri bliver bedre for miljøet, det går også hurtigere, lettere og har en masse isolerende fordele. Læs mere om Thermozell her.

Hos Nordisk Beton arbejder vores professionelle medarbejder med in-situ byggeri hver dag, og vi står derfor altid klar med en løsning på jeres projekt. Kontakt os for en snak om hvad vi kan gøre for jer, og hvordan jeres byggeri kan blive grønnere med Thermozell In-situ byggeri.

Se vores referencer her

Etageadskillelser

Etageadskillelse er den betegnelse man bruger for den bærende konstruktion, samt loft og gulv i mellem etager. Ved nybyggeri laves etageadskillelserne typisk med betondæk elementer, med hertil isolering og undergulve. Vi har også muligheden for at udlægge gulvvarme oven på undergulvet, hvis dette er ønsket. Læs mere om gulve her.

Ved ældre huse og etageejendomme, er etageadskillelsen ofte lavet oven på en bærende bjælke konstruktion, frem for betondæk, som ved nybyggeri. Her vil vi kunne opbygge nye etageadskillelser ovenpå bjælkerne med Thermozell, som har den fordel at være totalt isolerende, både over for kuldebroer og lyd, hvilket kan være yderst nødvendigt i etageejendomme. Ovenpå dette har man muligheden for at udlægge strøgulve (trægulve), eller få betonen blankslebet i New Yorker stil. Dette ser vi ofte i sammenhæng med renoveringssager eller forsikringssager.

Terrændæk & P-kældre

Ved terrændæk bygges dækket i eller under jordniveau, og benytter sig af forskellige metoder som sørger for grundvand og regnvand ikke kan sige op. Terrændæk er blandt andet det der bygges ved parkeringskældre.

Det største problem ved traditionelle beton parkeringskældre er at de med tiden ofte bliver utætte, af trafikbelastningen, og det kan være meget vanskeligt og dermed kostbart at udbedre skaderne, da fugtmembranen normalt ligger under det øverste lag beton. Med Thermozell placeres fugtmembranen i allerøverste lag i form af et polyuretan lag, som er fuldstændig vandtæt og kan holde til trafikbelastningen. Derved løser den synlige fugtmembran en af de store problemer ved terrændæk i parkeringshuse.

Hos Nordisk Beton har bygget flere parkeringskældre under kontorbyggeri, som netop kommer ned i de vådere jordlag. Thermozell er totalt isolerende, og bliver blandt andet anbefalet til vådrum. Du kan her se en af vores referencer, som var 6000 m² P-kælder i 2 etager.

Se vores projekter her

Tagterrasser

Thermozell udmærker sig særdeles godt til opbygning af tagterrasser, sammenlignet med traditionelt beton. Dette skyldes at Thermozell er 5 gange lettere, grundets betonens opbygning med brug af genanvendte flamingokugler, og derfor er en letvægts beton. Ved bygning af tagterrasser, kan der ofte ikke gøres brug for traditionelt beton, da den forværrende konstruktion kan have svært ved at bære de mange tons beton som en tagterrasse med traditionelt beton vejer. Du kan her læse om thermozells mange fordele.

Tage

Med Thermozell er det muligt at bygge tage, med op til en 10% hældning på betonkonstruktionen. Vi bygger det ovenpå et betondæk, med isolering imellem dæk og Thermozellen. Ved at bygge tagkonstruktionen med beton, får man ikke kun alle Thermozellen’s isolerende fordele, hvor man slipper for kuldebroer, men man får også den langtidsholdbarhed som man finder ved brugen af beton. Man fjerner også risikoen for tagbrande, som der ved traditionelt beton kan opstå i isoleringen ved påsvejsning af tagpap, da Thermozell er 100% brandsikkert. Du kan læse mere om brandsikkerheden ved Thermozell her.

Hus og bygninger

Med et byggeri opført udelukkende af Thermozell beton, får man en bygning der er opført i materiale som er godt for miljøet. Læs mere her om Thermozell’s grønne profil. Thermozell er totalt isolerende – både i forhold til kulde, men også i forhold til lyd. Hos Nordisk Beton kan vi udfører alle størrelser af bygninger, lige fra små huse til større lagerhaller. Kontakt os via mail eller telefon hvis du er interesseret i at høre mere om huse eller bygninger opført i Thermozell.

Tilbygninger

På lige fod med at vi kan opfører huse og bygninger i Thermozell, er det også muligt at lave tilbygninger til allerede eksisterende bygninger. Thermozell er meget pumpbart, sammenlignet med traditionelt beton, og har en 5 gange hurtigere tørretid. Denne thermobeton vejer kun 20% af traditionelt beton, og er lydisolerende, varmeisolerende, ubrandbart, fugtresistent og så er prisen konkurrencedygtig – altså vil byggeriet ikke kun gå hurtigere end normalt, det kommer også med en masse fordele. Du kan læse mere her om Thermozell’s fordele og specifikationer.

I kan se et udvalg af vores Thermozell cases og projekter her.

SE FLERE AF VORES PROJEKTER

Læs mere her om vores andre services

Element byggeri

Hos Nordisk Beton tilbyder vi elementmontage. Vi har meget erfaring med byggeri med elementer, og har derfor altid sikkerheden helt i top, samt stor fokus på kommunikationen for at opnå den bedste løsning for jer.

Læs mere

Thermozell byggeri

Betondæk – UndergulveGulvslibning Gulvvarme. Med Thermozell brugt som undergulv får man et hurtigtørrende materiale, der allerede dagen efter kan lægges tyndpuds og eventuelt gulvarme på. Læs om mulighederne her

Læs mere

In-situ byggeri

Med in-situ byggeri, altså støbning af beton på stedet, opnår man utrolig mange muligheder for at skabe nogle mere avanceret og specialiseret løsninger i byggeriet. Lige fra individuelle konstruktioner eller krumme flader til dæk.

Læs mere

Har i opgaven – så kan vi løse den

Står i med en opgave som i er i tvivl om hvordan skal løses? Eller vil i gerne have et tilbud på jeres projekt? Så kontakt os, og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON NUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER?