Kontakt os og hør mere

Thermobeton i gulve

Thermozell kan med stor fordel benyttes til gulve. Det er lettere end traditionelt beton, hvilket betyder det kan anvendes alle de steder almindeligt beton ville være benyttet, men også mellem dæk, over trækonstruktioner, og steder hvor det er en fordel med et lettere materiale på grund af konstruktion. Thermozell beton er også totalt isolerede, så du vil fuldstændigt undgå kuldebroer, samt kunne lydisolere dit byggeri. Læs mere om vores lydtest af Thermozell her.  

Undergulve

Med Thermozell brugt som undergulve, opbygger vi det med tyndpuds ovenpå. Thermozell tørre ekstremt hurtigt, sammenlignet med traditionelt beton. Dette betyder at vi kan udlægge laget med tyndpudset allerede dagen efter Thermozellen er udlagt – så fra vi går igang til man kan gå på de endelige undergulve går der mellem 3-7 dage afhængigt af tykkelsen.

Thermozell er meget pumpbart sammenlignet med traditionelt beton, hvilket gør vi kan udlægge det 8 gange hurtigere, og derfor spare tid i din byggeprocess. Med en opbygning på op til 100mm Thermozell kan vi udlægge 500m² om dagen med en kontinuert arbejdsgang.

Undergulve med strøopbygning

Hvis Thermozell bruges under strøopbygning(trægulve), kan man reducere topgulvets tykkelse til 14mm, fremfor til de anbefalede 16mm. Med støbte Thermozell undergulve vil man også eliminere risikoen for knirkelyde, som er et af de klassiske problemer med strøgulve over tid. Dette skyldes at Thermozell med tiden ikke synker på samme måde som traditionel beton.

Undergulve og beton dæk som daglig føde

Hos Nordisk Beton har vi stor erfaring med thermobeton undergulve og udlæg af dæk, og arbejder med med det på daglig basis. Vi har udlagt mere end xx tons betongulve, og har professionelle medarbejdere der er enestående i Danmark til at arbejde med Thermozell. Derfor mener vi også vi kan tilbyde en af de bedste løsninger på marked indenfor beton og byggeri.

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe jer.

Projekter med Thermozell gulve

SE FLERE AF VORES PROJEKTER

Gulvvarme

Ved anvendelse af Thermozell til gulvarme, får man en 4-5 gange hurtigere reaktionstid af varmen, end ved traditionelt beton. Dette skyldes at gulvvarmeslangerne ligger i det øverste 4 cm tykke lag tyndpud, fremfor at være sunket ned i selve betonen.

Laget med Thermozell beton under gulvvarmeslangerne og tyndpudsen er fuldstændigt isoleret, som gør man undgår kuldebroer hvor varmen slipper ud, og du sparer energi på ikke at skulle varme et 20 cm tykt betondæk op, som man normalt ville skulle ved traditionelt beton.

Thermozell er brandsikkert, og klassificeres som brandklasse A2, hvilket placere det i kategorien “total ubrændbar”. Så med denne type thermo beton, er det 0% risiko for brandfare.

Hurtigttørrende beton = hurtigere færdigt

Vandindholdet i forhold til cementen er helt nede på 0,47, hvilket betyder Thermozell er stort set selvtørrende. Dette gør man allerede kan gå på den udlagte beton dagen efter, og derfor også lægge gulvvarmeslangerne ud der, samt fastgøre dem direkte ned i Thermozell betonlaget. Med almindeligt beton, er det en mere tidskrævende opgave, da des lange tørretid gør man ikke kan fastgøre gulvvarmeslangerne direkte i beton, men i stedet er nødt til at ligge armeringsnet ud når betonen er hærdet tilstrækkeligt, og derefter binde gulvvarmeslangerne fast til dette.

Som du har kunne læse, er der en masse fordele der gør Thermozell beton til et langt bedre materiale til dine gulve når du skal have gulvvarme. Har du spørgsmål til dele af processen, eller vil du gerne vide mere om brugen af Thermozell ved gulvvarme, så kontakt os og hør mere.

Se vores referencer her

Gulvslibning

Hos Nordisk Beton tilbyder vi også professionel gulvslibning af betongulve med vores nye HTC Duratiq maskine.

Dette vil give et flot ensart et resultat hver gang, og er uanfægtet af vejret ved udendørsslibning

60.000m² gulv

Vores største Reference er en slibeopgave på DNV Gødstrup sygehus, hvor vi har slebet og afrettede gulve i et område på 60.000m² og det var i den forbindelse Nordisk Beton besluttede at gøre opretning af Støbe gulve, og betondæk af alle slags, til et nyt specialområde, med det bedste materiel på markedet til opgaven.

Bedste resultat med en hel ensartet overflade

Opgaven på DNV Gødstrup var at få slebet estricbetongulve, så det ramte den på krævede kote som beskrevet. Her viste HTC Duratiq sig som et fantastisk stykke værktøj på et område hvor man normalt ville sætte en gulvfræser ind. Ved at erstatte gulvfræseren opnår vi en langt mere effektiv arbejdsprocessen. Dette skyldes den optimerede brug af maskinen samt at der på den nyeste model er tilføjet et ekstra slibehoved.

Som en speciel feature er den fjernstyret og med digitalt instrument bord som indikere hvor hårdt segmenterne arbejder i slidlaget nedenunder og på den måde sikres man at de korrekte segmenter er taget i brug til de forskellige opgaver, da det ikke er uden betydning hvilket underlag man skal slibe i, om det er en passiv beton eller en ekstra aggressiv beton.

Ved at have så automatiseret en maskine kan vi garantere det fineste resultat og en hel ensartet overflade, uden risiko for at der bliver slebet lidt for meget et sted frem for resten.

Ring til os eller skriv en mail, for at høre om mulighederne, eller for flere referencer på hvilke type opgaver vi har udført inden for gulvafslibning.

Kontakt os og hør mere om gulvslibning

Specifikationer

Læs mere her om vores andre services

Thermozell byggeri

Mulighederne for hvor i byggeriet Thermozell beton kan anvendes er næsten uendelige. Læs mere her om den typiske anvendelse, eller kontakt os for en specialiseret løsning. Læs mere her om anvendelse og løsninger.

Læs mere

Element byggeri

Hos Nordisk Beton tilbyder vi elementmontage. Vi har meget erfaring med byggeri med elementer, og har derfor altid sikkerheden helt i top, samt stor fokus på kommunikationen for at opnå den bedste løsning for jer.

Læs mere

In-situ byggeri

Med in-situ byggeri, altså støbning af beton på stedet, opnår man utrolig mange muligheder for at skabe nogle mere avanceret og specialiseret løsninger i byggeriet. Lige fra individuelle konstruktioner eller krumme flader til dæk.

Læs mere

Skal i have lavet gulve?

Vi kan helt sikkert hjælpe dig, og vi glæder os til at høre mere om din opgave.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON NUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER?