Kontakt os og hør mere

Elementer til små og store byggerier

Ved elementbyggeri, bygger man med præfabrikeret beton stykker, som køres ud til byggepladsen med lastbil, og efterfølgende hejses på plads med en kran, og monteres på det ønskede sted. Ved at bygge med elementer på denne måde sparer man en masse tid, og har muligheden for hurtigere at kunne konstruere størrer byggekonstruktioner.

Hos Nordisk Beton har vi meget erfaring i byggeri med betonelementer. Vi er blevet hyret ind som elementmontører på opgaver lige fra mindre privat byggeri til helt store erhvervsbyggerier, og har monteret alle elementer i konstruktionerne såsom dæk, vægge, trapper, facader, bjælker, altaner, etageadskillelser og tage.

Se vores referencer her

Sikkerhed i frem for alt

Betonelementer vejer ofte mange tons, og kan derfor være ekstremt farlige at arbejde med. Derfor har vi altid stor fokus på sikkerheden, og sørger for vores medarbejder er erfarende med elementmontage, og har fokus på den forestående opgave. Det er vigtigt for os at vores medarbejdere er sat ind i opgavens omfang, så der ikke opstår nogen misforståelser undervejs. En sikker byggeplads er ekstrem vigtigt.

Kontakt os til en snak

Historien

Ideen om elementbyggeri startede tilbage i 1930, da tanken om at kunne masseproducere i takt med industrialiseringen voksede, også ramte byggebranchen. Først i 1950 kom denne revoluserende metode dog til danmark. Dengang var det en måde at masseproducere nyt byggeri til en voksende befolkning der ønskede at bo i byen. I dag er det ikke kun en hurtigere fremgangsmåde for konstruktionen, men man har også muligheden for at specialisere elementerne til det enkelte byggeri’s arkitektur og behov.

Se vores projekter her

Spar tid

I et moderne byggeri spiller tiden often en stor faktor – “kan byggeriet blive færdigt hurtigere?”. Jo længere tid byggeriet tager, desto flere penge koster det også for kunden og bygherren, da der skal betales løn og leje af kraner og konsulenter osv. En måde at speede processen op på, er netop ved at bygge med færdigstøbte betonelementer, som leveres direkte til byggepladsen med lastbil, klar til at blive monteret.

Fordele

Som nævnt tidligere er elementbyggeri hurtigt at opfører, og har derfor en en økonomisk fordel for byggeriet. Betonelementer er modstandsdygtige overfor de skiftende vejrforhold vi kan opleve i norden. Man vil også opleve at betonelementerne har en en særdeles stor styrke og stivhed, som gør byggeriet robust og langtidsholdbart.

Ved at vælge os som jeres elementmontører får i en erfaren samarbejdspartner, der sætter stor fokus og ære i at udføre det bedst mulige stykke arbejde. Vores dygtige medarbejdere har opført tonsvis at betonelementer, og ved hvordan de skal håndteres, samtidig med sikkerheden er i højeste fokus. Vi er hos Nordisk Beton fleksible, og kan ved forespørgsel relativt ofte gå hurtigt i gang med opgaven. Kontakt os, og få en snak om hvad vi kan gøre for jer, og hvordan vi måske er jeres nye elementmontør samarbejdspartner.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Her kan i se et udvalg af vores elementbyggeri projekter

SE FLERE AF VORES PROJEKTER

Læs mere her om vores andre services

Thermozell byggeri

Mulighederne for hvor i byggeriet Thermozell beton kan anvendes er næsten uendelige. Læs mere her om den typiske anvendelse, eller kontakt os for en specialiseret løsning. Læs mere her om anvendelse og løsninger.

Læs mere

Thermozell byggeri

Betondæk – UndergulveGulvslibning Gulvvarme. Med Thermozell brugt som undergulv får man et hurtigtørrende materiale, der allerede dagen efter kan lægges tyndpuds og eventuelt gulvarme på. Læs om mulighederne her

Læs mere

In-situ byggeri

Med in-situ byggeri, altså støbning af beton på stedet, opnår man utrolig mange muligheder for at skabe nogle mere avanceret og specialiseret løsninger i byggeriet. Lige fra individuelle konstruktioner eller krumme flader til dæk.

Læs mere

Har i opgaven – så kan vi løse den

Står i med en opgave som i er i tvivl om hvordan skal løses? Eller vil i gerne have et tilbud på jeres projekt? Så kontakt os, og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON NUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER?