Privat

Skal du bygge nyt hus, renovere, bygge til eller noget helt andet? Vi kan helt sikkert hjælpe dig

Læs om Thermozell
Se vores byggesager
Kontakt os og hør mere

Også for private

Nordisk Beton er ikke bare et firma, der er specialiseret i beton – vi er faktisk lidt nørdede omkring det, og for de flestes vedkommende er det lige dele hobby og arbejde. I mange år har vi stået for store projekter i erhvervslivet over hele landet, men vi har nu besluttet, at private også skal have glæde af vores kompetencer.

Og så er det miljøvenligt!

Hos Nordisk Beton går vi ikke bare op i at bygge godt, vi går også op i miljøet og stræber efter at minimere det enorme spild af ressourcer der er i byggebranchen. Med et gulv af Thermozell, som er af typen let-beton, thermobeton, EPS beton, kært barn har mange navne, som er fem gange lettere end traditionel beton. Det revolutionerende er dog, at gulvene fremstilles af genbrugte flamingokugler. Det giver en reduktion i CO2-udslip, ved at genanvende et materiale, der ellers typisk går til ved forbrænding.

Dette skal ses i kontrast til andre aktører på markedet hvor nye Polystyren kugler anvendes, dels er det ikke den grønne vej at gå i byggeriet, men det kan også give problemer med at gulvene efterfølgende ekspandere. De skyldes at EPS kuglerne trykkes sammen når det pumpes ind og vil efter ganske kort tid udvide sig. Dette problem slipper man udenom ved at bruge et produkt af genanvendt flamingo granulat, og vi kan garantere at gulvet har den højde som vi har udlagt, og det vil det forblive!

Alting har sin levetid, men selv efter mange år når Thermozell har nået enden af sin, så kan det knuses og genanvendes til nye bygninger, og dermed total minimere spild i byggeprocessen.

Læs om Thermozell’s fordele

Vi udfører opgaver såsom:

Vi står dog altid klar til at finde en løsning hvis du har et specialprojekt. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud eller en snak om jeres byggeri.

Gulvvarme i hele huset

Vi tilbyder en komplet gulvvarmeløsning opbygget af et isolerende lag Thermozell, der i modsætning til den almindelige beton opbygning bliver varmet 4-5 gange hurtigere op, og ikke skal bruge 28 dage på at hærde. Med vores løsning kan man gå på gulvet samme dag som Thermozellen det er lagt. Efter 3 dage står dit nye gulv klar, så er det kun det øverste lag tyndpuds som bestemmer hvor lang tid der kan gå inden topgulvet lægges, hvad enten det er træ, laminat, fliser, vinyl eller andet gulv der tåler gulvvarme.

Læs mere om gulvvarme

Flydende gulve

Og netop nu kan vi tilbyde et aldeles fremragende produkt til alle, der er interesserede i et af de populære flydende gulve – også kaldet ”New Yorker-gulve” eller ”designer-gulve”. Det er en gulvtype, der giver dit hjem et karakteristisk og lidt råt look, og som dertil har et væld af fordele: Det er knirker ikke, det er fugefrit og dermed nemt at holde rent, det er lydisolerende, og så er det særdeles hårdfør og modstandsdygtigt over for vandskader. Læs mere her om Thermozell gulve

Standsning af opstigende fugt

I mange ældre huse, og huse i udsatte områder oplever at have fugt optrængning i kælderen eller af deres klaplag. Ved at udlægge Thermozell får man et stabilt lag der både isolere mod kulde indtrængning nedefra, samt et total stop af opstigende fugt.

Vores løsning med Thermozell til b.la. at udbedre forsikringssager eller forebygge vandskader i specielt udsatte våd eller skybrudsramte områder i Danmark, kan udføres helt ned til 8 cm i højden og stadig få den ønskede virkning, uden at gå på kompromis med isoleringen i gulvet.

Vi har tidligere erfaring med at udbedre forsikringssager, og bliver også anbefalet af flere forsikringsselskaber til lige netop at forhindre fugtskader i fremtiden.

Se vores referencer her

Forsikringssager og renovering

Uanset og din renovering skyldes en forsikringssag, eller det er normal renovering af dit hjem, så står vi klar til at hjælpe.

Vi har arbejdet en del med forsikringssager i hjem, og ved derfor hvordan det skal håndteres på den bedst mulige måde. Du kan her se en sag vi har udført i Charlottenlund, hvor en vandskade i en kælder åbnede op for muligheden for at få lavet vinkælder, fitnessrum og hjemmebiograf, med nye gulve med gulvvarme i hele kælderen. Læs mere om sagen her.

Se renoveringssag

Nybyggeri

Vi har opført en del huse udelukkende lavet i thermobetonen Thermozell, derved får man et hus der godt for miljøet, og totalt isolerende – både i forhold til kulde, men også i forhold til lyd. Det er også en beton der er total brandsikker, og du sikre derfor dit fremtidige hus på den bedst mulige måde ved opbygning med dette. Det kan også være i form af en tilbygning til et allerede eksisterende hus, du kan her se en reference på en tilbygning som vi har opført. Læs mere her de fordele det at bygge med thermozell har for konstruktionen.

Du kan her se en af vores referencer på et hus bygget med Thermozell. Huset var ønsket som undersænket i jorden, da der i pågældende nabolag havde en højde grænse, og der ønskedes tagterrasse på taget. Se Thermozell huset her

Ved større nybyggeri projekter er det også muligt at få bygget med elementmontage. Dette kræver dog meget plads på byggepladsen til kraner og lastbiler.

Se vores projekter her

Udendørsarealer

Hos Nordisk beton står vi altid klar til at løse din opgave. Der kan ofte være brugt for godt betonarbejde til dine udendørs arealer også. Dette kan eksempelvis være, terrasser, udhuse, garage, indkørsel, privat vej, tilbygninger, tagterrasser eller lignende. Står du med et projekt, så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Tagkonstruktioner

Med Thermozell som er en let-beton, er det muligt at bygge dit tag med beton, med op til en 10 % hældning på konstruktionen. Ved at bygge tagkonstruktionen med beton, får du ikke kun alle Thermozellen’s isolerende fordele, hvor du slipper for at der siver kulde ind eller ud, men du får også den langtidsholdbarhed som man finder ved brugen af beton. Du fjerner også risikoen for tagbrande, som der ved traditionelt beton kan opstå i isoleringen ved påsvejsning af tagpap, da Thermozell er 100% brandsikkert. Du kan læse mere om brandsikkerheden ved Thermozell her.

Sådan kommer du igang

Står du og skal bygge nyt hus, renovere, bygge til eller noget helt andet, så kan vi kan helt sikkert hjælpe dig. I Nordisk Beton har vi erfaring med al slags byggeri med beton, lige fra de små private sager til de helt store erhvervsbyggerier. Vi har et team af professionelle medarbejdere, som står klar til udføre opgaven med den bedst mulige løsning for dit projekt.

Ring eller skriv til os med en beskrivelse om dit projekt, så vi kan tage en snak om hvad der vil være den bedste løsning for dig. Byggeri er kan være en kompliceret process, men med os gør vi hvad vi kan for at gøre det nemmest muligt for alle parter, så spørg endelig hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig

Du kan her se et udvalg af vores cases og projekter.

SE FLERE AF VORES PROJEKTER

Læs mere her om vores andre services

Thermozell byggeri

Mulighederne for hvor i byggeriet Thermozell beton kan anvendes er næsten uendelige. Læs mere her om anvendelse, eller kontakt os for en specialiseret løsning.

Læs mere

Element byggeri

Vi har meget erfaring med elementmontage, og har derfor stor fokus på den bedste løsning, via kommunikation og sikkerhed på byggepladsen.

Læs mere

Thermozell Gulve

Betondæk – UndergulveGulvslibning – Gulvvarme. Thermozell er et hurtigtørrende materiale, der allerede dagen efter kan lægges tyndpuds på.

Læs mere

In-situ byggeri

Der er ubegrænset muligheder for avanceret og specialiseret løsninger med in-situ byggeri. F.eks. individuelle konstruktioner, krumme flader eller dæk.

Læs mere

Kontakt os

Skal du bygge nyt hus, renovere, bygge til eller noget helt andet? Vi kan helt sikkert hjælpe dig, og vi glæder os til at høre mere om din opgave.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON NUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER?