Erhverv

Har du opgaven – så har vi løsning. Hos Nordisk Beton er beton ikke kun et byggeelement, det er vores passion

Læs om Thermozell
Se vores byggesager
Kontakt os og hør mere

Den bedste løsning på enhver opgave

Hos Nordisk beton har vi igennem mange år specialiseret os i alle former for betonopgaver, for os er beton ikke bare beton. Hver en opgave er anderledes og unik, og vi står altid til rådighed for at finde den bedste løsning og de dygtigste folk til opgaven. Vi laver alle former for beton både in situ, sammen støbning og elementmontage. Derudover er vi Danmarks førende inden for løsninger i Thermozell.

Se vores referencer her

Et grønnere byggeri

Hos Nordisk Beton går vi ikke bare op i at bygge godt, vi går også op i miljøet og stræber efter at minimere det enorme spild af ressourcer der er i byggebranchen. Thermozell er EPS beton, som er fem gange lettere end traditionelt beton. De anvendte polystyren kugler fremstilles af genbrugte flamingokulger, som kommer fra danske genbrugspladser. Det giver en reduktion i CO2-udslip, ved at genanvende et materiale, der ellers typisk går til ved forbrænding.

Dette skal ses i kontrast til andre aktører på markedet hvor nye Polystyren kugler anvendes, dels er det ikke den grønne vej at gå i byggeriet, men det kan også give problemer med at gulvene efterfølgende ekspandere. De skyldes at EPS kuglerne trykkes sammen når det pumpes ind og vil efter ganske kort tid udvide sig. Dette problem slipper man udenom ved at bruge et produkt af genanvendt flamingo granulat, og vi kan garantere at gulvet har den højde som vi har udlagt, og det vil det forblive!

Alting har sin levetid, men selv efter mange år når Thermozell har nået enden af sin, så kan det knuses og genanvendes til nye bygninger, og dermed total minimere spild i byggeprocessen.

Læs om Thermozell’s fordele

Vi tilbyder

Hos Nordisk Beton tilbyder vi al slags byggeri med Beton, og vi kan efter mange års erfaring sige vi er blandt Danmarks bedste til byggeri med Thermozell. Vi har et stort udvalg af specialiseret løsninger som sikre at i altid får den helt rigtige løsning til jeres projekt. Kontakt os på telefon 2057 8979 eller info@nordiskbeton.dk, for at høre hvad vi kan hjælpe jer med, eller læs mere herunder om hvad vi kan tilbyde jer.

Vi glæder os til at høre fra jer

Læs mere her om vores services

Thermozell byggeri

Mulighederne for hvor i byggeriet Thermozell beton kan anvendes er næsten uendelige. Læs mere her om anvendelse, eller kontakt os for en specialiseret løsning.

Læs mere

Element byggeri

Vi har meget erfaring med elementmontage, og har derfor stor fokus på den bedste løsning, via kommunikation og sikkerhed på byggepladsen.

Læs mere

Thermozell Gulve

Betondæk – UndergulveGulvslibning – Gulvvarme. Thermozell er et hurtigtørrende materiale, der allerede dagen efter kan lægges tyndpuds på.

Læs mere

In-situ byggeri

Der er ubegrænset muligheder for avanceret og specialiseret løsninger med in-situ byggeri. F.eks. individuelle konstruktioner, krumme flader eller dæk.

Læs mere

Mulighed for leje af sjak

Står i og mangler gode, professionelle betonfolk til jeres byggeri? Hos Nordisk Beton tilbyder vi muligheden for leje af medarbejdere på timebasis. Vores folk har mange års erfaring i branchen, og professionelle til at arbejde både med Thermozell og mere traditionelt beton. Vi arbejder blandt andet selv med elementmontage, og har derfor også stor erfaring med det dette. Kontakt os på telefon nummer 2057 8979, eller send en mail på info@nordiskbeton.dk. Hvis din forespørgsel haster, så skriv gerne dette i emnefeltet, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Læs mere om os

Projekter

Her kan du se et udvalg af det arbejde vi har udført for erhvervs kunder. Kontakt os for at se mere, eller for et uforpligtende tilbud.

SE FLERE AF VORES PROJEKTER

Samarbejdspartnere

Vi står klar til at hjælpe

Hos Nordisk Beton er beton ikke kun et byggeelement, det er vores passion. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe med jeres projekt

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON NUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER?