Kontakt os og hør mere

Uendelig muligheder

Hos Nordisk Beton tilbyder vi al slags byggeri med Beton. Vores speciale indenfor betonarbejde er elementmontage, In-situ byggeri og byggeri med Thermozell som er en letvægts thermobeton, lavet primært på genbrugsmaterialer, og derfor gør dit byggeri grønnere. Læse mere om Thermozell her.

I Nordisk Beton ser vi altid mulighederne, og har igennem mange års erfaring fundet frem til specialiseret løsninger, der sikre at i altid får den helt rigtige løsning til jeres projekt. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer, eller læs mere om hvad vi kan tilbyde herunder.

ERHVERV
PRIVAT

Thermozell byggeri

Mulighederne for hvor i byggeriet Thermozell beton kan anvendes er næsten uendelige. Læs mere her om anvendelse, eller kontakt os for en specialiseret løsning.

Læs mere
elementmontør

Element byggeri

Vi har meget erfaring med elementmontage, og har derfor stor fokus på den bedste løsning, via kommunikation og sikkerhed på byggepladsen.

Læs mere

Thermozell Gulve

Betondæk – UndergulveGulvslibning – Gulvvarme. Thermozell er et hurtigtørrende materiale, der allerede dagen efter kan lægges tyndpuds på.

Læs mere

In-situ byggeri

Der er ubegrænset muligheder for avanceret og specialiseret løsninger med in-situ byggeri. F.eks. individuelle konstruktioner, krumme flader eller dæk.

Læs mere

Vil du gerne vide mere?

Skal du bygge nyt hus, renovere, bygge til eller noget helt andet? Vi kan helt sikkert hjælpe dig, og vi glæder os til at høre mere om din opgave.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON NUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER?